2008.08.23. 01:23

Kedves Utasaink!

Kérjük, dőljenek hátra, helyezzék magukat kényelembe, és élvezzék a kilátást! Az utazás másodperceken belül megkezdődik. A bal karfa rekeszében megtalálják a hányózacskót, a jobb felső sarokban pedig az "x"-et, amivel bezárhatják a bőngészőjüket. Amennyiben szeretnék tovább élvezni az utzást, kérem tartsák lenyomva az ALT billentyűt három másodpercig, majd nyomják le az F4-et.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdvözöljük ismét! Reméljük, a továbbiakban nem döntenek úgy, hogy elhagyják a biztonsági zónát. Az utazás 7 másodpercen belül megkezdődik. Még hat másodperc a kilövésig. Kérjük, kapcsolják be az öveiket. 5 másodperc. Ellenőrizzék az oxigénmaszkokat az ülések fölött. Köszönjük. 3 másodperc. A felszállás során némi turbulenciát tapasztalhatnak, őrizzék meg nyugalmukat, ez természetes. Kilövés. Isten hozta önöket az oldalamon. Az utazás várható vége: Kiszámíthatatlan...

Ja, reakciókat komment formájában kérem! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegysrac.blog.hu/api/trackback/id/tr35628708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása