2008.08.28. 16:39

Ennyit a jókedvemről. Miért van az, hogy amikor az ember elhatározza, hogy mit akar, mindig kell jönni valaminek, vagy valakinek, aki bezavar? Ugyebár elhatároztam ,hogy mindenképp összehozom azt a vidéki melót, és ott vár az a drága kis tünemény. Eddig tök szép minden. DE! És mindig ott kell lennie, annak a rohadt "De"-nek! Felbukkant "Andi" megint. És ragaszkodobb, mint valaha. És ugye holnap indulok nyaralni, ott meg az exemmel leszek összezárva. Aztán egy régebbi lányismerős is felbukkant a napokban, aki bejelentette, hogy szarul van a barátjával, és én leszek a következő pasija. Ha annyira jól néznék ki, azt mondanám, hogy teljesen normális, hogy ennyire szét tépnek, de basszus, semmi nincs rajtam, ami jól néz ki. :) Szóval kicsit összeszorult a torkom, mert ugyebár eldöntöttem, hogy ki kell, de nem akarok senkit megbántani, Tudom, hogy sajnálatból nem szabad valakivel lenni, nem is azt akarom ,cak egyszerűen nem akarok senkit megbántani. Azt mondom, elöbb meglátjuk mi lesz, ha összejön a vidéki meló, akkor egyértelmű. De viszont ha nem, akkor ott a  dilemma, hogy nekiessek egy távkapcsnak, amiben egáltalán nem hiszek, vagy... Ehh, még jó, hogy holnap megyek nyaralni. Megrágom kicsit ezeket a dolgokat, távol tőlük.... Apropó! Az egyik egy szobában lesz velem, szerintem az annyira nem távol... :) Jó, de most azokról van szó, akik még szóbajöhetnek. Ez a kifejezés is hülyeség, mert a szívem mélyén csak EGY jöhet szóba! :) Na a lényeg, hogy lehet, hogy írok még kintről is, de valószínű, hogy amikor hazajövök, akkor lesz egy nagyobb beszámoló. Ha addig nem "találkozunk", akkor mindenkinek további jót kívánok, aki iskolába jár, annak sikeres iskolakezdést, magamnak pedig NYUGODALMAS nyaralást. :)

Csók! ^^

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegysrac.blog.hu/api/trackback/id/tr23637963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csakegysrac · http://csakegysrac.blogol.hu 2008.08.28. 20:26:56

neked egy kell akkor miért zavar a többi??? ha igazán őt akarod, ami ezen post alapján kicsit meghiúsulni látszik...
Te irányítod az életed nem ők! Jó nyaralást jó éjt

Izuru 2008.08.28. 21:19:30

Hali^^ xD Izuru berobban újfent. Hát te kis látens Narcisszusz... XD Sok irigyed lehet ha ilyen kis kapós vagy. "Amit adnak fogadd el" Fiatal vagy, élj... Na jó komolyra fordítva a szót, állj ki az elhatározásod mellett és kész. Ne foglalkozz a "régiekkel" és az ajánlkozókkal. (ámbár én a helyedben, már ha fiú volnék, khm.. kihasználnám) De te márcsak ilyen kis érzelmeske és lelkizős vagy. Szerintem külföldön se ezen agyalj hanem bulizz, érezd jól magad ezúton is kívánnék jó utat, kellemes nyaralást, sok élményt amit itt megosztassz velünk. És hozz nekem szuvenírt mert magadra haragítasz. Hja.. kódex terjedelmű rajongói listádhoz (már csak azért is mert nem akarok kilógni a sorból) add az én nevem is hozzá XD. Na nem nyaggatlak, legyél jó, vigyázz magadra. És a mai komment se múljon el tanács nélkül : Sok hagyma orálisan, kevés inzultálás. (saját tap.. :S)
Písz : Izuru

csakegysrac 2008.08.28. 22:22:59

Köszönöm szépen a biztatásokat. Tök jó, hogy két ember két félét mond. :) De az tetszik a legjobban, hogy egy lány írja, amit egy fiúnak kéne, és egy fiú azt, amit egy lánynak kéne. :) Ja, célom jól érezni magam, csak hát ugye volt barátnővel a "jól érzem magam" dolog kb. úgy van a szeme előtt, hogy szétesik alattunk az ágy, vagy bármi, amin pont vagyunk. :) Ez az, amit nem akarok, de még is jól akarom érezni magam. :) A mi meg a szuvenírt illeti, mindenkinek hozok, és a legszebb ajándékot, amit az emberiség valaha kaphat: magamat. :) Sietek vissza hozzátok! Üdv
süti beállítások módosítása