"Itthon"

2008.09.21. 20:42

Volt egy kis szünet. Lesz is, de írok. Itt vagyok. Kimondom. Mától Zalaegerszeg az otthonom! Lesz itt miről írni,és fogok is! Jók legyetek addi gis, és kitartás! Elvileg két hét múlva hozom fel a gépemet. Szeretlek PÉCS!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegysrac.blog.hu/api/trackback/id/tr39674782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mechtild 2008.09.22. 20:47:24

na fántásztis... azt hittem hogy valami tartalmassabb olvasmányt találok itt... de látom tévedtem... jol van nem baj csak azért majd az infókat jo lenne az itthon maradtakkal(szenvedőkkel) is megosztani... remélem észben tartottad hogy mikor jössz hivsz mert várni foglak a buszmegállóban:D írtam neked msnen remélem megkapod:) aztán vigyázz ám magadra:) és semmi jót ne halljak rólad:)

Izuru 2008.09.24. 20:21:37

oO... Nahát, teljesen örülünk meg sokkos állapotban leledzünk és hűha. Várjuk a fejleményeket. GRAT, PUSZ. Írj, fejtsd ki mi van, lesz, volt, mert izgulunk. Vigyázz magadra, drukkolunk neked. ^^ Ha itthon leszel, egy sör a minimum. xD
Edi és Smi
süti beállítások módosítása