Valami beindult... 2

2009.02.11. 00:37

Iszonyatosan elkezdtek pörögni az események a héten. Ami ma fekete, az holnap fehér, minden órában változnak a dolgok. Hogy mennyire? Annyira, hogy csütörtökön megyek vissza teljes felszereléssel az én "kis falumba", Pécsre. Rohadtul nincs kedvem, de ez van. Azt mondta a főnököm, hogy egy, max másfél hónap és visszatudunk jönni. Hát arra mindenki mérget vehet, hogy március végére itt leszek vagy így, vagy úgy. Ha a gyárban nem lesz meló, akkor keresek mást, tökmindegy, de ITT leszek! Talán ez egy próba, hogy mennyire vagyok elszánt a leányzóval kapcsolatosan. Hát nem íjedek meg. Az is könnyen meglehet, hogy fellátogatok egy-egy napra. Tiszaújvárosra azt mondták, hogy megnézik, mit tehetnek, de a főnököm tudja, hogy csak Egerszeg jöhet szóba. Mondta is, hogy amint lesz valami, rögtön szól, sőt, még le is jön értem. Meg hát tartjuk közben a kapcsolatot telefonon, és msn-en. De jó is lenne, ha 1-2 héten belűl szólna, hogy van munka, lehet jönni. Ja, amúgy otthon is keresek egyértelműen valami alkalmi munkát, szakácskodni nem akarok elmenni, mert rövidtávú melót akarok. Ha 80-90-et megkeresek, az bőven jó. Aztán jövök fel hülyére keresni magamat. :) Persze a hangsúly most pont nem ezen van. :) Addig törekszek, aíg egy csöppnyi remény is van. Ha meg nincs, akkor azért, hogy legyen. :) Régen határoztam el magam ennyire, hogy megvalósítok valamit. De ennyivel tartozok magamnak. Talán itt lenne az ideje, hogy végre hátradőljek, és mosolyogva azt mondjam, hogy minden a legnagyobb rendben van. Hmm.... De rég is volt ilyen. Na, én most lépek filmezni, aztán megpróbálok aludni kicsit, mert holna pakolászás, meg takarítás. Aztán a fejleményeket úgy is leírom. Pá

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegysrac.blog.hu/api/trackback/id/tr69936071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.02.11. 05:43:58

Szorítok neked,hogy minden a terveid szerint alakuljon.azért remélem,pécsről is ugyanúgy folytatod a blogírást is!fel a fejjel fiú!
süti beállítások módosítása