Filmek

2009.04.01. 19:27

Üdv!

A mai napom is úgy telt, mint a többi: sehogy. :) Hihetetlen jó idő volt, és péntekre is 17 fokot mondanak már. Jajj de imádom ezt az időt! Teljesen feltölt energiával, megbolondít. Mivel semmi nem jut eszembe, és nagy filmőrült vagyok, egy két érdekesség, hogy milyen premierek is lesznek a közeljövőben:

-Fast and Furious [április 3.]

-Streetfighter: Legend of Chun Li [február 27.] Kíváncsi vagyok, vajon magyar mozikban lesz-e... Egyébként Kristin Kreuk a főszereplő, a világ legszebb szemű nője... :)

-Dragonball Evolution [április 8.]

-X men Origins: Wolverine [május 1.]

Aztán még egy kis érdekesség: Elkezdték csinálni a Sherlock Holmes filmet, a rendező Guy Ritchie, Sherlock Holmes-ot Robert Downey Jr. alakítja, Dr. Watsont pedig Jude Law. Szerintem nem lesz túl rossz. :)

Az Iron Man 2-ben Black Widow-t [fekete özvegy] Scarlett Johansson fogja alakítani. Ja, május 21.: Terminator: Salvation, és Transformers: Revenge of the Fallen júni 26. :)

Ridley Scott elkezdte a Nottingham című filmet csinálni, Robin Hoodként Christian Bale-le, és a bíró nem más, mint Russel Crow. 2011-re Pókember 4., aztán nemsokára Iron Man 2, Thor, Captain America, és utána a várva várt Ultimate Avengers!

Ennyit a fantasztikus filmekről mára. :) Pá

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegysrac.blog.hu/api/trackback/id/tr841040335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.04.02. 10:09:48

jó neked,hogy van türelmed a filmekhez.én ritkán nézek filmet,akkor is inkább európait,magyart és dokumentumot..persze,amikor fiatalabb voltam és is hasonló voltam hozzád ilyen szempontból.de annak örülök,hogy jól érzed magad!szép napot neked!
süti beállítások módosítása