Életjel

2009.05.18. 23:46

Üdv!

Itt vagyok, élek, virulok, stb. stb. :) 

Kezdem az elején: Lehet, hogy jövő héten Komáromban leszek. :) Na jó, ez nem az eleje. :) Inkább a vége, abból is a jobbik. :) Nah, 2-3 hete szólt haver, hogy lenne műszerész meló a Nokiánál. Felementünk Pestre megírni a tesztet. Megizzasztottak, nem kicsit, de sikerült. Pénteken kell menni mérnöki elbeszélgetésre... Hát, nem tagadom, kicsit fosok, de sikerülnie KELL!!!

Sajnos a Del Sol project csúszik a pénzkiesés miatt, de NEM MARAD EL! Ami kb azt jelenti, hogy nagyjából egy év múlva ilyenkor lesz vagy egy fullos, vagy hamarabb egy nem fullos, de közben csinálgatom, és jövő ilyenkorra majdnem fullos lesz. :) Nagyjából most ennyit tudok mondani. :) Ja, haverral nemsokára elkezdjük építeni a Skoda 130RS-ét! :) Benzingőzös nyarat mindenkinek!:) Na jó, csak nekem. :) 

Üdv

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegysrac.blog.hu/api/trackback/id/tr951130635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2009.05.19. 06:07:36

Örülök,hogy életjelet adtál.Kívánom,hogy sikerüljön az állás és azt is,hogy ne menjen csődbe a Nokia..(is).Szorítok neked és Szép hetet kívánok!
süti beállítások módosítása