Van egy lány. Hmm... Vicces is lenne, ha úgy kezdeném, hogy van egy fiú. :)

Nna szóval. Egy újabb szereplő... :) Adott egy leányzó, aki jóval fiatalabb, mint a srác. Ez az első tényező, ami komplikáltabbá teszi a dolgot. És ott van a második, a távolság. Kb. 200 km van köztük. Kedvelik egymást. Valamennyire közel engedték a másikat mindketten. De ettől nem csökkent a fizikai távolság egy milliméterrel sem. A srác lehet,hogy pár héten belül abban a városban fog dolgozni, amelyikben a lány lakik. De mi van, ha nem jön össze a munka? A távolság marad. Minden más szertefoszlik. De a távolság nem csökken, makacsul marad annyi, amennyinek lennie kell.

Sok szerencsét a srácnak! ;) Nekem...

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegysrac.blog.hu/api/trackback/id/tr13629950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mechtild 2008.08.26. 11:46:18

Hmmmm, a távolság makacs dolog:( de ez is relativ... ha belegondolsz nem is olyan sok az a 200km:) tudod a jogosítvány:) kocsival nincs olyan messze, de ha gondolod veszek neked egy repülőt:D vagy tengeralattjárót bár azt itt nem nagyon tudod hasznosítani:Dde a lényeg hogyha tényleg kell a leányzó, akkor nem számít az a 200km és aranyos kislányról van szó:) beleeggyezem hogy helyettem őt vedd feleségül:P:D
"Azért indulok el mindig egy nagy útra, hogy bennem is elinduljon valami."/Cholnoky Jenő/
jah és remélem tudod ki voltam:P:D:D:D Te kis Maffiózóóóóó:P
süti beállítások módosítása